Onze diensten

Voor al uw betegeling binnen als buiten, op de wand of vloer in alle formaat tegels kunt u bij ons terecht.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van vloeren, wandtegelsopritten, terrassen en badkamers. Wij zullen u met raad en daad bijstaan op een deskundige manier voor alle tegels.
Kevin Werbrouck, de tegelspecialist van West-vlaanderen.

Vloer en wandtegels

Wil je een moderne groot formaat tegel of toch liever een rustieke natuursteen vloer?

De mogelijkheden dezer dagen zijn quasi oneindig, van een parketimitatie tot een Romeins verband met 7 verschillende formaten; van mozaiek tot een tegel van 1m op 1m.

U kan kiezen voor wandtegels in keramiek of misschien voor het cachet van natuursteen, kleine mozaïektegels of de grote keramische 3mm platen.

Je kunt deze plaatsen als spatwand in de keuken, als betegeling in de douche of badkamer. Het betegelen van een schouw of accentmuur in de living is perfect mogelijk

Wij plaatsen tegels van alle formaten met een oog voor precisie en esthetiek.

Totaal badkamer renovaties

In een badkamer kunt u uw creativiteit op verschillende manieren uiten.

Kiest u voor een inloopdouche of houd u het liever bij een douchetub? Heeft u liever de onderhoudsvriendelijke groot formaat tegels of de charme van mozaïeken . Wij helpen u de perfecte badkamer creëren.

In functie van de afmetingen en concept van uw badkamer, helpen we om uw badkamer om te toveren tot een onderhoudsvriendelijke functionele ruimte, waar hygiëne en rust centraal staat

Wij werken alles uit in samenspraak met u en de loodgieter en geven advies over wat zowel technisch als esthetisch de beste oplossing is.                            In de uitvoerende fase zorgen we dan met een team van ervaren vakmannen om een vlotte opvolging van de werken, zodat we de realistische planning strikt opvolgen om de badkamer vorm te geven en tot in de puntjes af te werken.

Opritten en terrassen

Opritten plaatsen behoort ook tot ons gamma.

Ben je wild van het robuuste karakter van kandla’s ,of heb je liever een mooi aangelegde oprit in betonklinkers. Als de charme van kleiklinkers u niet kan bekoren kan u nog altijd kiezen voor de blauwe hardsteen of de kwaliteit van basalt. Ook een siergrind verharding behoort tot de mogelijkheden.

Indien gewenst nemen we ook de grondwerken voor onze rekening.

Voor de (her)aanleg van uw terras kunt u bij ons terecht.

Bij de aanleg van de terras is de materiaalkeuze  bijzonder belangrijk. Je hebt de charme van de natuursteen tegels of het onderhoudsvriendelijke van de 2cm dikke keramische tegels.Het legpatroon, de kleur  moeten zorgen dat uw terras een verlengstuk word van uw woning.

Van uitbraak tot afwerking,ik sta steeds in voor een volledig afgewerkt project: van het leveren van materialen tot het wegvoeren van het puin, u hoeft zich nergens druk om te maken.

Contact

Stuur ons een mail of bel ons op.

    Vraag hier uw offerte aan.